General Tire Official Partner van NASCAR Whelen Euro Series

November 2018

Vanaf 2019 jaar wordt het bandenmerk General Tire dé officiële partner van de NASCAR Whelen Euro Series en levert het de banden voor alle teams in deze serie. Als exclusieve bandenleverancier biedt General Tire de teams slicks en regenbanden van het nieuwe NWES GT-model in de maat 11.5/27.5 R15 voor zowel de voorwielen als de achterwielen. De nieuwe NWES GT race-band van General Tire is door de Amerikaanse ingenieurs doorontwikkeld en is klaar om aan de hoge eisen en verwachtingen van de NASCAR Whelen Euro Series-teams te voldoen.

 

"NASCAR Whelen Euro Series en General Tire vormen ideale partners” zegt een opgetogen Guy Frobisher, Senior Project Manager bij General Tire in Europa. "Het is een fantastische kans voor ons om ons merk te presenteren in dit spannende en snelgroeiende segment van de autosport”.

General Tire Official Partner van NASCAR Whelen Euro Series


"We zijn erg trots en blij met deze langdurige samenwerking met General Tire. Een verbintenis van zes jaar is een enorme blijk van vertrouwen in de NASCAR Whelen Euro Series” aldus NASCAR Whelen Euro Series President / CEO Jerome Galpin. “Met General Tire delen we dezelfde sterke wens om Euro NASCAR verder te ontwikkelen en nieuwe hoogten te bereiken en het merk General Tire in heel Europa te promoten. Dit is weer een enorme stap voorwaarts voor de serie”.

 

De Banden Express en Reedijk Banden Import zien, als officiële distribiteurs van General Tire, in deze samenwerking opnieuw het bewijs dat het merk kwalitatief hoogwaardige banden kan produceren voor alle bandensegmenten.

Contact
Jochen Viethen

Marketing General Tire

Wholesale & International Retail Accounts Europe

PLT Marketing & Sales Replacement EMEA

Continental Reifen Deutschland GmbH

+32 4 2485-709

Sinds 1915.
General Tire. Een merk van Continental.