Ford Ranger Raptor nu standaard uitgerust met de GT Grabber AT3

Pic3_AT3 OE Kopie

General Tire viert opnieuw een groot succes! De Ford Ranger Raptor is nu standaard uitgerust met de bekroonde all-terrain band van General Tire: de Grabber AT3.


De Grabber AT3 is een robuuste all-terrain band voor SUV/4x4-segment die geschikt is voor het hele jaar door, en is om die reden zo’n goede match met de Ford Ranger Raptor. De high-performance off-road pick-up van Ford beschikt over een speciaal ontwikkeld, motorsportvriendelijk chassis, waarvan de bijzondere kwaliteiten vooral tot hun recht komen bij hoge snelheden buiten verharde wegen. Zoals alle voertuigfabrikanten heeft Ford een breed scala aan specifieke eisen, waaraan de Grabber AT3 tijdens intensieve tests ruimschoots voldeed. De intensieve tests bestonden uit het meten van de gripprestaties in natte en droge omstandigheden, geluidsproductie, kilometrage, betrouwbaarheid en stabiliteit.

Over de Grabber AT3

De populaire zomerband Grabber AT3 is uitermate geschikt voor 50% on-road en 50% off-road. Met de Grabber AT3 ga je vol vertrouwen het terrein op. De Grabber AT3 kenmerkt zich door de goede off-road tractie, onder alle weersomstandigheden. En of dat nog niet genoeg is biedt de Grabber AT3 maximaal comfort op de verharde weg. Dit is te danken aan de geoptimaliseerde profielblokken die een soepele interactie creëren met het wegoppervlak. De band is voorzien van M+S markering en 3PMSF symbool.  De Grabber AT3 is te verkrijgen in 41 verschillende maten in 15 t/m 22 inch.


Start

Ford Ranger Raptor

De Ford Ranger Raptor wordt voor de wereldmarkt gebouwd in Silverton, Zuid-Afrika. Het voertuig is vanaf de fabriek uitgerust met banden in de maat LT 285/70 R17 116/113 S, inclusief robuuste light truck specificatie, voor extra versteviging en een groot draag vermogen. Deze nieuwe maat werd tijdens het ontwikkelingsproces met Ford toegevoegd aan het bestaande Grabber AT3-gamma en is nu ook verkrijgbaar op de vervangingsmarkt. De banden worden geproduceerd in de fabriek van Continental Tyre Zuid-Afrika in Port Elizabeth.

Contact
Samara Edwards Amos - Communications Officer for UK and Ireland
Samara Edwards Amos

Communications & PR Specialist

Continental Tyres

Continental House

191 High Street

Yiewsley

West Drayton

UB7 7XW

For all non-media related enquiries please go to our main Contact page

+44 (0)1895 425969

+44 (0)1895 425908

Sinds 1915.
General Tire. Een merk van Continental.